Gepost op Oct 8, 2019

Vereniging Huurders Overleg Soest

Graag stellen wij onze bestuursleden aan u voor. Marry Vis bijt het spits af.

Wie ben je?
Ik ben Marry Vis, Sinds december 2016 werk ik bij de V.H.O.S.

Wat is je functie bij de V.H.O.S. en wat zijn je werkzaamheden?
Ik ben penningmeester en aanspreekpunt voor klachten van Portaal huurders. In mijn functie als penningmeester, ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Voor wat betreft de klachtenafhandeling ben ik tussenpersoon voor de huurders van Portaal. De klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn.

Wat zijn je hobby's?
Ik vind het leuk om mensen te helpen met hun woninginrichting en een uitdaging hierbij is dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Ook sta ik ingeschreven bij NL voor elkaar. Ik heb hierbij een profiel ingevuld, waarin ik een helpende hand zou kunnen bieden aan mensen met uiteenlopende hulpvragen. Bijvoorbeeld een middagje oppassen op een kind, meegaan op doktersafspraken of helpen met de administratie . Erg leuk om te doen en het geeft mij veel voldoening.

Marry is bereikbaar via penningmeester@hbv-vhos.nl
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.